Praktijk voor HBO Natuurgeneeskunde

Genezen met de kracht van de natuur

Even voorstellen:

Mijn naam is Tanja Brandenburg-Verkaik en ben geboren op 23-04-1968 in Rotterdam. Samen met mijn man woon ik in Barendrecht, waar ik ook mijn praktijk aan huis heb. 


Na 26 jaar bij de Thuiszorg gewerkt te hebben, waarvan 20 jaar in de zorg, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Eentje waarin ik meer voor de cliënt kon betekenen als tot dan toe. 


Met liefde en wijsheid luisteren, in een goed gesprek met aandacht en tijd, werkt vaak al genezend. Je voelt je begrepen en de dingen vallen weer op hun plek. Maar echt op zoek gaan naar wat ervoor zorgt dat iemand zich niet lekker voelt, lichamelijk of geestelijk, dat is mijn specialiteit. Niet het alleen behandelen van de symptomen, maar werkelijk zoeken naar waar de oorzaak ligt, zodat de verstoring verholpen kan worden en de symptomen mee verdwijnen. 

Daarin zit dan ook voor mij gelijk de grootste uitdaging. Voor iedereen een passende behandelingsstrategie vinden waarin aan de aandoening/ziekte gewerkt wordt, waardoor ook de symptomen als gevolg van aandoening/ziekte verdwijnen en je uiteindelijk weer gezond door het leven kan gaan, of dit nu fysiek of psychisch is.

Dankzij alle diploma's en certificaten, bij en nascholingen ben ik in staat om een heel divers programma aan te bieden. Eentje waarin er voor iedereen wel een passende oplossing is voor de klachten die ervaren worden.